Lyckad start av Isolerade affärer för VIOL 3

Den 2 september startade den första isolerade affären för VIOL 3, ”Förmedla StanForD-filer”, som är ett samarbete mellan Biometria, Vida och Sveaskog. I och med detta inleddes en av de viktigare milstolparna, ”Skarp Drift Isolerade Affärer”, för VIOL 3-programmet.

Sveaskog är en av de kunder som redan nu vittnar om en lyckad start av Isolerad Affär #1.

– Den stora nyttan för oss produktionstekniker är att vi nu via StanForD Storage kan filtrera och göra utsökningar på ett effektivare sätt. Det underlättar och sparar tid för oss, säger Ulf Jonsson, Ansvarig Produktionsteknik på Sveaskog.

Maria Karlström, projektledare på Sveaskog fyller i:

– Tack vare ett fokuserat och nära samarbete mellan alla involverade parter, så har övergången till StanForD Storage varit smidig.

De Isolerade affärerna är ett sätt för Biometria att gradvis driftsätta mer komplexa affärsflöden i VIOL 3:s produktionsmiljö. Arbetet består av tre olika affärsflöden och genomförs tillsammans med utvalda kunder. Dessa affärer är, som namnet antyder, helt isolerade till de utvalda affärsflödena och de inblandade kunderna för respektive affär.

– I och med den här viktiga milstolpen i VIOL 3-programmet har vi tagit ett stort steg mot Go Live. Det är fortfarande mycket kvar med flera viktiga milstolpar, men alla på Biometria och de involverade kunderna är starkt engagerade. Det är verkligen en laginsats att ha kommit hit och jag vill uppmärksamma alla som arbetar intensivt för att ta vår nya IT-plattform ut till branschen, säger Ingela Ekebro, vd på Biometria.

I slutet av oktober startar den andra isolerade affären ”Från terminal till industri” med SCA, och i slutet av november startar den tredje, ”Egen skog till industri”, med Sveaskog, Stenvalls, Älvsbyhus och Smurfit Westrock samt transportföretag.

 

10 Sep 10 Nyheter VIOL 3